Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Sinterklaas quiz spelen

Sinterklaas quiz spelen

quiz sinterklaas

Oh, kom maar eens kijken, wat ik voor pubquiz vind

Sinterquiz

In de tijd van sinterklaaspret, heeft Roos iets bijzonders voor je klaar gezet. Een quiz vol vragen, een lach en een grol. De SinterQuiz van Roos, dat wordt pas dol! Laat de sinterklaaspret maar binnen, met Roos in huis kan het heerlijk avondje beginnen. Dus vier met ons, het wordt vast een feest. In de SinterQuiz van Roos ben jij ons quizbeest!

Niveau: Gezellig

Sinterklaas vieren? We gaan het jou niet te ingewikkeld maken. Wees niet bang voor surprises knutselen of gedichten. Dit jaar verrassende vragen op het verlanglijstje.

Duur: 2 uur

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Maar liefst 2 uur lang. En dat om jouw kennis te testen. Het vliegt (niet stilletjes) voorbij.

Groepsgrootte: tot 100

De SinterQuiz is een ideale invulling van pakjesavond met de familie of Sinterklaas met collega’s! Speel met zo veel mensen als jij wil! Ook online.

Vraag een offerte aan

Een quiz spelen met Sinterklaas? Quiz van Roos is hiervoor je baas. Live of online, wij luisteren naar je wens. Wij zorgen voor een sinterklaasavond, vol plezier en intens. Bestel de SinterQuiz vandaag, ga het doen. Wij zijn er om te hosten, vul je zelf je schoen? Een avond vol lachen en kennis, dat staat vast, en nog lang zal worden nagepraat, met een blije gast.

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jou!

Ook leuk om te spelen

Oudjaars Quiz

olliebollenquiz spelen

VriendenQuiz

quiz vrienden spelen

Quiz Mixen

SinterQuiz: Hét ‘Heerlijk Avondje’ met een Verrassende Twist!

Sint zat eens te denken, wat hij nu weer voor quiz kon bedenken. Al zin in de feestdagen? Dat betekent veel gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie. Wat is leuker dan jouw Sinterklaas, jouw ‘heerlijk avondje’, in te vullen met een quiz? Maar wees gerust, de SinterQuiz staat volledig in het teken van onze goedheiligman, maar we laten het marsepein en schoen zetten even rusten.

Voor wie is De SinterQuiz?

De SinterQuiz is voor jong en oud, voor iedereen die het sinterklaasfeest in stijl wil vieren met een vleugje competitie en heel veel plezier. Dus verzamel je vrienden, familie of collega’s en maak je klaar voor een sinterklaasviering zoals nooit tevoren.

Wat kun je verwachten van de Sinterklaas quiz?

  1. Sinterklaasthema’s: De SinterQuiz heeft sinterklaasthema’s als rode draad, maar laat je niet voor de gek houden. Het vragenpalet is uitgebreid en omvat een breed scala aan onderwerpen. We dagen zowel jong als oud uit!
  2. Verrassende Wendingen: Deze quiz is de grondlegger voor het unieke element ‘Hessels Mic Moment’. Die eerste keer is altijd extra speciaal. Een verrassende wending die je niet wilt missen!
  3. Gezellig Samenzijn: Terwijl je de vragen beantwoordt, kun je genieten van de warmte en vreugde van de feestdagen in goed gezelschap.

Sinterklaas quiz spelen

Dus, vergeet de traditionele sinterklaasspellen en kom in de feeststemming met de SinterQuiz. Het is een ‘heerlijk avondje’ vol uitdagingen en verrassingen, en wie weet, misschien word jij wel de SinterQuiz-kampioen van het jaar!