Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Quiz des Levens spelen

Quiz des Levens spelen

quiz over het leven

De lessen van het leven

Quiz des Levens

Ben jij normaal gesproken niet zo’n quizheld? Kijk je wel alle films en series plat, maar onthoud je de namen van acteurs niet? Zou de hoofdstad van Noorwegen voor jou zowel Stockholm, Helsinki of Oslo kunnen zijn? Dan is deze quiz wat voor jou.

Niveau: Gezellig

De quiz des levens gaat over het leven. Dat klinkt filosofisch, maar de insteek is meer: welke groenten liggen wel of niet in de koelkast en feitjes over eitjes.

Duur: 2 – 2,5 uur

We hopen dat je een lang en gelukkig leven leeft, maar in 2,5 uur tijd testen wij jouw kennis die je tot op heden hebt opgedaan. Liever een Quick Quiz? Laat het weten.

Groepsgrootte: tot 100

Deze quiz is te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! De quiz is ideaal voor een grote groep of je intieme kring. Die levensles hebben we zelf ondervonden.

Vraag een offerte aan

Wil jij een quiz spelen waarin de kennis van de dagelijkse dingen van pas komt? De Quiz des Levens is wat je zoekt. Bestel de quiz vandaag en wij hosten een avond waarop je verrast wordt.

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jou.

Ook leuk om te spelen

Netflix Quiz

netflix quiz spelen

Quiz Mixen

Oudjaars Quiz

olliebollenquiz spelen

Quiz Lessen des Levens: De Quiz die het Gewone bijzonder maakt!

Ben jij een persoon die het moet hebben van zijn algemene kennis of meer opbloeit van levenservaring? Wanneer jij je bij het tweede herkent, hebben wij een quiz voor jou! De Quiz Lessen des Levens neemt je mee op een reis door de alledaagse onderwerpen die een rol spelen in ons gemiddelde mensenleven.

Voor wie is de quiz Lessen des Levens?

Deze quiz is voor iedereen die vanuit het hart van het dagelijks leven wil quizzen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde quizzer bent of gewoon zin hebt in een leuke avond met vrienden, collega’s of familie. De Quiz Lessen des Levens is ontworpen om iedereen te laten schitteren, zelfs als je denkt dat quizzen niet jouw ding is. Pak een biertje of een fristi en laat je verrassen door de meest herkenbare feitjes uit het leven.

Wat kun je verwachten?

De volledige quiz bestaat uit 6 rondes en bonusrondes. Daarin zitten natuurlijk levensvragen, maar ook een tegeltjesronde en een toepasselijke muziekronde. De openingsronde is zoals altijd een fotoronde.

  • Alledaagse Onderwerpen: De quiz bevat vragen over huishoudelijke taken, instanties waar we mee te maken hebben, verkeersregels en voeding. Het zijn de dingen die we allemaal tegenkomen in ons dagelijks leven.
  • Levenslessen: Elke vraag, of je nu het juiste antwoord weet of niet, brengt een stukje wijsheid met zich mee. Zie het als een kans om meer te leren over de wereld om je heen.
  • Gezellig Samenzijn: De Quiz Lessen des Levens is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen, te lachen en samen te leren. Het draait allemaal om het delen van kennis en ervaringen.

Voorbereiding op de Quiz des Levens

Dus, als je de volgende keer in de supermarkt staat en je afvraagt welk product het gezondst is, of je je afvraagt wat die mysterieuze verkeersborden betekenen, dan ben je al een stap dichter bij de overwinning in de Quiz Lessen des Levens. Kom samen, laat je verrassen door alledaagse kennis, en beschouw het als een quiz met vele levenslessen rijker.