Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Eindejaarsquiz spelen

Eindejaarsquiz spelen

quiz mix online

BLik met een knipoog en een lach terug op het afgelopen jaar

Oudjaarsquiz

Het jaar leuk afsluiten met vrienden en familie of collega’s? Tijd om de eindejaarsquiz te spelen! Van politiek tot aan sport en van grappige non-news tot aan schaamtevolle momenten. In goed 2 uur nemen we je mee door het hele jaar!

Moeilijke eindejaarsquiz

Niveau: Gemiddeld

Wij willen het jaar met een goed gevoel afsluiten. Heb jij al het nieuws gevolgd? Wie weet win je wel. Geen nieuwsjunkie? Nog steeds volop kans!

Duur eindejaarsquiz

Duur 2 – 2,5 uur

365 dagen in w quiz? Dat belooft een vol programma! We spelen 6 rondes waarin we zo veel mogelijk hoogtepunten van het afgelopen jaar verwerken!

Eindejaarsquiz groepsgrootte

Groepsgrootte: tot 100

Deze quizzen zijn te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! Leuk om te spelen met je familie en vrienden op oudjaarsavond of een kerstborrel!

Vraag een offerte aan

Wil jij de Oudjaarsquiz spelen? Wij zijn volop bezig met de voorbereiding voor de 2023 quiz en kunnen niet wachten! Neem contact met ons op dan plannen we nu al voor jou de perfecte quiz. Op locatie of online, alles is mogelijk! Zo ben je verzekerd van een stijlvolle afsluiting van het jaar

Ook leuk om te spelen

Quiz Mix

Netflix Quiz

netflix quiz spelen

SinterQuiz

quiz sinterklaas

Eindejaarsquiz 2023: Terugblikken en Vieren in Stijl!

De Eindejaarsquiz spelen is dé perfecte manier om het jaar af te sluiten en terug te blikken op alles wat is gebeurd. Het jaar zat vol hoogtepunten en dieptepunten, maar onze Eindejaarsquiz belooft een feestelijke en betekenisvolle ervaring. Alle belangrijke en onbelangrijke nieuwtjes komen voorbij. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees verder!

Wat is de Oudjaarsquiz van Roos?

Onze Eindejaarsquiz 2023 is een unieke en sfeervolle quizervaring die speciaal is ontworpen om het jaar op een leuke en interactieve manier af te sluiten. Het hele jaar lang zijn wij druk bezig met het volgen van het nieuws om de meest opmerkelijke quizvragen te bedenken. Met een knipoog naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar bieden we een quiz die zowel nostalgisch als vermakelijk is. Onze quiz brengt mensen samen om herinneringen op te halen en te genieten van een gezellige tijd samen.

Eindejaarsquiz spelen: wat kun je verwachten?

  1. Fotoronde: In 10 foto’s nemen we je mee in belangrijk thema’s uit het jaar. Is dat te vatten in slechts 10 foto’s? Dat moet je zelf ervaren. Kun jij het bonuswoord achterhalen?
  2. Kennisrondes: Of het nu gaat om wereldwijde gebeurtenissen, entertainment of opmerkelijke feiten, onze kennisrondes vormen een uitdaging voor deelnemers van alle achtergronden. Test je kennis en deel lachwekkende anekdotes terwijl je samen met vrienden, familie of collega’s het jaar herbeleeft.
  3. Themarondes: Onze themarondes zijn een uniek en spannend onderdeel van onze Eindejaarsquiz. Wie weet bespreken we wel quotes of gaan we luisteren naar bijzondere muziek uit het afgelopen jaar.
  4. Feestelijke Sfeer: Onze Eindejaarsquiz is doordrenkt van feestelijke sfeer en positieve vibes. Of je nu een kerstborrel, oudjaarsviering of een andere eindejaarsgelegenheid organiseert, onze quiz voegt een vleugje plezier en betekenis toe aan het samenzijn.
  5. Speciale bonus: Voor de winnaar van de bonusrondes liggen er verrassingen klaar in het rad van roos. Is het lot je aan het eind van het jaar goed gezind of is het vergeten en weer doorgaan?

Voor wie is deze quiz geschikt?

Onze Eindejaarsquiz spelen doe je met iedereen die het jaar op een leuke en gezellige manier wil afsluiten. Of je nu met vrienden, collega’s, familie of geliefden bent, onze quiz creëert een warme en feestelijke sfeer waarin herinneringen worden gedeeld en gelachen wordt.

Dus, laten we samen het jaar afsluiten in stijl, terugblikken op wat is geweest en anticiperen op wat gaat komen. Een quiz over 2023 is meer dan alleen een quiz – het is een moment van verbinding, vreugde en een welverdiend eerbetoon aan het jaar dat voorbijging.