Ga naar de inhoud

Quiz van Roos Podcast: gratis online quizzen

Waarom een Quiz van Roos Podcast?

De Quiz van Roos Podcast is dé plek waar gezelligheid en intelligentie samenkomen. Wij, Rosan en Hessel, nodigen elke aflevering twee gasten uit voor een onvergetelijke pubquizervaring. We willen een leuke quiz aanbieden die je gratis kunt meespelen! Luister mee terwijl deelnemers hun hersenen laten kraken, lachen en soms even stilvallen door onze creatieve en vermakelijke vragen. Pak pen en papier en geef ons je score door!

Wat kun je verwachten

Met veel plezier kruipen wij achter de microfoon en knoppen! Met een biertje bij de hand en een boel quizvragen voor onze neus gaan wij 50 minuten lang jouw kennis testen en zorgen voor een glimlach!

  • Amusement voor Iedereen: Of je nu een quizfanaat bent of gewoon op zoek bent naar wat luchtige plezier, onze podcast is toegankelijk voor iedereen.
  • Slimme Uitdagingen: Onze quizvragen variëren van algemene kennis tot unieke uitdagingen die zelfs de meest doorgewinterde quizmaster zullen verrassen.
  • Gezellige Gasten: Leer de gasten achter de stemmen kennen, terwijl ze hun kennis en persoonlijkheden delen in een informele en gezellige setting.
  • 🏆 Speel en Win: Test jezelf tegenover onze gasten en ontdek of jij het in je hebt om als winnaar uit de bus te komen!

Zo speel je elke aflevering mee!

  1. Volg Onze Podcast Pagina: Ga naar je favoriete podcastkanaal en zoek naar de Quiz van Roos podcast.
  2. Kies Jouw Aflevering: Kies een aflevering die je aanspreekt en klik om te luisteren. Elke aflevering heeft andere thema’s
  3. Geniet van het Plezier: Luister naar de spannende quizrondes, lach mee en geniet van de boeiende gesprekken.

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, aankomende gasten en exclusieve inhoud.

Waar kun je podcasts luisteren?

Je luistert onze podcast via de bekende kanalen zoals: