Ga naar de inhoud

Pubquiz organiseren in Zwolle

Meer dan een pubquiz in Zwolle met Van Roos

Ben je op zoek naar een vermakelijke avond vol kennis, gezelligheid en competitie in het hart van Zwolle? Zoek niet verder! Quiz van Roos brengt de ultieme pubquizervaring naar deze prachtige stad. Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon zin hebt in een avond vol plezier, onze pubquiz in Zwolle is voor iedereen. Lol gegarandeerd, ook in de middag. Onze quizzen zijn meer dan een pubquiz: dankzij de hilarisch beelden en onze verrassende audiorondes heb je altijd iets om over na te praten!

Waarom Van Roos?

Quiz van Roos staat bekend om het creëren van onvergetelijke en interactieve quizavonden. Dat kunnen quizmasters Hessel en Roos als geen ander. Onze pubquiz in Zwolle biedt tal van voordelen en heeft een uniek karakter:

  1. Leerzaam en Amusant: Onze quizzen bevatten een breed scala aan vragen, van algemene kennis tot popcultuur en van geschiedenis tot muziek. Je leert nieuwe feiten terwijl je plezier hebt. Heb jij zelf veel nutteloze kennis? Dat zou zomaar van pas kunnen komen.
  2. Teamgeest: Onze pubquizzen zijn ontworpen om teams bij elkaar te brengen. Werk samen, deel kennis en streef naar de overwinning. Terwijl je bezig bent beloven wij dat je zal lachen.
  3. Competitie: De strijd om de titel van pubquizkampioen kan behoorlijk intens zijn. De adrenaline stroomt terwijl je het opneemt tegen andere teams. Zeker tijdens de bonusronde en het Rad van Roos! Wat is het? Dat moet je zelf meemaken!
  4. Vermaak: Als quizmasters zorgen wij ervoor dat de avond soepel verloopt en vol humor zit. De sfeer is licht en ongedwongen.
Leuke quizmasters pubquiz zwolle

‘t Roosje

In een korte tijd een hoop lol en variatie in een Van Roos-stijl.

Ongeveer 1 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit 5 (thema)quizzes

Beeld- en muziekronde

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€150,-

+ 5 euro p.p.

De Klap Roos

De favoriet van Roos! Een hilarisch avondvullend programma.

Ongeveer 2 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit het volledige assortiment

Foto-, audio- én muziekronde

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€270,-

+ 7 euro p.p.

Rooskleurig

Richt je eigen quiz in met Van Roos! Met persoonlijke wensen of eigen thema’s.

Perfect voor jubileums/feestjes

Betrokken host

U wenst, wij maken

Persoonlijke rondes

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€395,-

+ 7 euro p.p.

Familiefeest of Borrel in Zwolle

Wat is er nu leuker dan een avond vol plezier, lachen, en uitdaging met vrienden of collega’s? Onze pubquizzen zijn perfect geschikt voor borrels en informele bijeenkomsten. Of je nu een bijzondere gelegenheid wilt vieren of gewoon een leuke avond uit wilt organiseren in. Zwolle, Quiz van Roos zorgt voor het entertainment. We brengen niet alleen een flinke dosis gezelligheid, maar ook spannende quizrondes die iedereen betrokken houden.

Ook voor familieweekenden en andere speciale evenementen voegen we een vleugje extra plezier toe aan je bijeenkomst. Of het nu gaat om een jubileum, een reünie, of gewoon een samenzijn van vrienden en familie, onze pubquizzen brengen generaties samen. We passen de quiz aan op de interesses van jouw groep en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.