Ga naar de inhoud

Alle Quizzen van Roos

Ben je klaar om je kennis te testen en plezier te beleven? Ontdek ons uitgebreide quizassortiment dat je zal vermaken en uitdagen. Of je nu een fan bent van algemene kennis, popcultuur, geschiedenis, wetenschap of zelfs film en tv, we hebben voor ieder wat wils. Laat je onderdompelen in boeiende vragen, uitdagende raadsels en interactieve spelrondes die je vrienden, familie en collega’s zullen betrekken. Naast onze verrassende pubquizmixen hebben wij ook themaquizzen!

Pubquiz Mix

Ontdek één van de 9 unieke Pubquizmix, een combinatie van diverse onderwerpen die zorgen voor een avond vol verrassingen en uitdagende vragen!

olliebollenquiz spelen

Eindejaarsquiz

Tijd om terug te blikken! De quiz voor kerstborrels of oudejaarsvieringen! Was het een jaar om snel te vergeten? Wat ons betreft nooit. Tijd voor een oliebollenquiz!

netflix quiz spelen

De Netflix & Chill Quiz

Nee, dit is geen 18+ quiz. Dompel jezelf onder in de wereld van je favoriete Netflix-shows en -films met de Netflix & Chill Quiz, een ultieme test van jouw bingewatching!

quiz over het leven

Quiz Lessen des Levens

Deze quiz is voor iedereen.
De Quiz Lessen des Levens bevat quizvragen die over alledaagse onderwerpen gaan die voorkomen in een gemiddeld mensenleven.

quiz vrienden spelen

De Vriendenquiz

De leukste quiz om te spelen met vrienden! Waarom? Hij is gemaakt met de input van onze eigen vrienden. Ontdek zelf deze unieke pubquiz door de Bro’s van Roos.

quiz zeroes spelen

00’s pubquiz

Stap terug in de tijd en herbeleef het decennium van de jaren 2000 met onze spannende 00’s Quiz, waarin je je kennis kunt testen van die nostalgische periode!

Internationale pubquiz kopen

Pubquiz International

De ‘pubquiz international’ is hier om samen met jou virtueel op reis te gaan. Roos neemt je mee naar verschillende bestemmingen rondom de wereld.

quiz sinterklaas

Sinterquiz

Jouw ‘heerlijk avondje’ in vullen met een quiz? De SinterQuiz staat volledig in het teken van onze goedheiligman. Maar toch met een breed vragenpallet.

klassieke muziek quiz

Klassieke Klanken Quiz

Een pubquiz over klassieke muziek? Hoe goed is jouw kennis over de beste componisten en meest imponerende muziekstukken? Test je kennis over Klassieke Klanken.

pubquiz in zwolle

Pubquiz in Zwolle

Wil jij een pubquiz organiseren in Zwolle? Quiz van Roos brengt de leukste quizzen naar je toe. Goed voorbereid zijn? Zo gaan wij te werk voor een onvergetelijke avond!

quizassortiment op maat

Quiz op maat

Specifieke wensen voor jouw quiz of wil je een themaquiz voor iemands verjaardag? Wij maken een persoonlijke quiz voor jou! Vraag direct naar de mogelijkheden.

Ontdek het Diverse Quizassortiment van Roos

Bij Quiz van Roos brengen we vermaak en uitdaging samen met ons brede scala aan boeiende quizthema’s. Of je nu een liefhebber bent van popcultuur, een nostalgische reis door de jaren 2000 wilt maken, of je kennis van klassieke muziek wilt testen, ons quizassortiment heeft voor ieder wat wils. Hier is een overzicht van enkele van onze meest geliefde quizzen:

  • Pubquiz Mix: Onze Pubquiz Mix biedt een dynamische mix van uitdagende rondes, van algemene kennis tot muziek en verrassende wendingen.
  • Eindejaarsquiz: De perfecte quiz om het jaar af te sluiten en terug te blikken op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen maanden.
  • 00’s Quiz: Neem een duik in de popcultuur van de jaren 2000 en herbeleef de muziek, films en trends van dat decennium.
  • Netflix Quiz: Test je kennis van je favoriete series en films op ’s werelds populairste streamingplatform.
  • Vriendenquiz: Een ideale quiz om te spelen met vrienden, waarbij plezier en competitie hand in hand gaan.
  • Quiz des Levens: Ontdek boeiende feiten en trivia over alledaagse onderwerpen in deze verhelderende quiz.
  • SinterQuiz: Maak van je Sinterklaasavond een onvergetelijke belevenis met deze feestelijke quiz, inclusief het unieke ‘Hessels Mic Moment’.
  • Internationale Pubquiz: Reis de wereld rond vanuit het comfort van je eigen huis met deze gevarieerde quiz, gericht op verschillende landen.
  • Klassieke Muziek Quiz: Verrijk je begrip van klassieke muziek en ontdek meesterwerken en componisten.

Wat is de beste quiz om te spelen?

Onze quizzen zijn perfect voor bedrijfsevenementen, borrels, familieweekenden, en meer. Of je nu plezier zoekt of teambuilding wilt bevorderen, ons quizassortiment heeft de juiste quiz voor jou. Verlies jezelf in boeiende vragen, uitdagende raadsels en interactieve spelrondes die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte quiz te bestellen en maak van je evenement nog gedenkwaardiger.