Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Netflix quiz spelen

Netflix quiz spelen

netflix quiz spelen

De ultieme test van jouw bingewatching-skills

Netflix & Chill quiz

Netflix uitgespeeld? Test je kennis met De Netflix & Chill Quiz! Nee, het is geen 18+ quiz, maar verrassende vragen over je favoriete films en series. Verzamel je vrienden, familie en collega’s voor de leukste quiz op afstand vol binge-klassiekers. Ruil je Netflix & Chill avondje in voor een Netflix & Chill Quiz.

Niveau: Moeilijk

Wil jij schitteren tijdens deze quiz? Dan is het handig om je eerst als kluizenaar op te sluiten en nog één keer alle topseries te bingen.

Duur 2 – 2,5 uur

Een gemiddeld avondje serie kijken duurt zomaar 2,5 uur. Ook tijdens deze quiz vliegt de tijd. Wil je liever korter spelen? Dan kunnen we ook een ronde weglaten.

Groepsgrootte: tot 100

Deze quiz is te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! Leuk om te spelen met je familie en vrienden die ook zo houden van lekker bingen.

Vraag een offerte aan

Wil jij de Netflix quiz spelen? Wij zetten hem klaar op de TV of je beamerscherm. Bestel de quiz vandaag en wij komen langs wanneer jij wil!

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jouw evenement.

Ook leuk om te spelen

Quiz Mix

Oudjaars Quiz

olliebollenquiz spelen

Quiz des Levens

quiz over het leven

De Grote Netflix & Chill Quiz: voor de echte Binge-watchers!

Heb je Netflix al helemaal uitgespeeld? Geen zorgen, wij hebben dé ultieme uitdaging voor jou en je vrienden, familie en collega’s: De Grote Netflix & Chill Quiz! Het is de perfecte manier om je kennis van je favoriete series te testen en samen plezier te hebben, zelfs als je op afstand bent. Dus, laat de afstandsbediening even liggen en maak je klaar om te spelen!

Wat is de Grote Netflix & Chill Quiz?

Onze quiz is een eerbetoon aan de wereld van streamingseries, gevuld met uitdagende vragen, creatieve rondes en hilarische momenten. Het is de ultieme test voor iedereen die verslaafd is aan series en graag zijn of haar kennis wil laten zien. We bespreken niet alleen maar originals, maar ook de populairste sitcoms en kaskrakers.

Wat kun je verwachten?

  1. Bankhangen Fotoronde: Herken je die iconische banken uit je favoriete series? Test je observatievermogen in onze ‘Bankhangen’ fotoronde, waar je bekende banken moet koppelen aan de juiste series.
  2. Algemene Kennis: Laat zien hoe goed je Netflix kent met algemene kennisvragen over de streamingdienst en zijn series. Weet jij alles over de Netflix Originals en de bekenste series?
  3. Audioronde – Hessel’s Mic Moment: Luister naar door Hessel ingesproken bekende zinnen uit series en raad bij welke serie ze horen. Een auditieve uitdaging voor echte fans!
  4. Niet-Engelstalige Series: Ontdek de wereld van niet-Engelstalige Netflix-series en beantwoord vragen over deze boeiende en diverse content.
  5. Netflix & Chill Liefdesromances: Deze ronde is een knipoog naar de klassieke ‘Netflix & Chill’ avonden. Test je kennis van liefdesromances uit Netflix-series en onderzoek de liefde.
  6. ‘Ik Heb Een Leadje In Mijn Hoofdje’ Muziekronde: Geniet van onze ‘Ik Heb Een Leadje In Mijn Hoofdje’ muziekronde, waarbij je het geluid en beeld van intro’s wordt gecombineerd.

Voor wie is deze quiz geschikt?

De Grote Netflix & Chill Quiz is geschikt voor iedereen die van series houdt en graag zijn of haar kennis wil delen met vrienden, familie of collega’s. Of je nu een fan bent van spanning, romantiek, komedie of drama, onze quiz heeft voor elk wat wils.

Ruilen jullie je Netflix & Chill avondje in voor een Netflix & Chill Quiz? Speel mee, lach, en test je kennis terwijl je geniet van de wereld van streamingseries!