Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Zeroes quiz spelen

Zeroes quiz spelen

quiz zeroes spelen

Pure nostalgie; De heroes van de zeroes

00’s quiz

Stap in de tijdmachine, want we gaan terug naar een decennium dat ons zowel dansende popsterren als wereldschokkende gebeurtenissen bracht: de jaren 2000-2010. Het was een tijdperk van Britney Spears-hits, flitsende mode, en tragische momenten zoals de aanslagen van 9/11. De 00’s waren tien onvergetelijke jaren die onze wereld voorgoed hebben veranderd, maar hoeveel herinner je je nog?

Niveau: Gezellig

Een quiz spelen over de zeroes brengt je terug naar mooie herinneringen over de jaren ’00. Het is uitdagend, maar vooral erg gezellig!

Duur: 2-2,5 uur

Hoewel de zeroes 10 jaar duurde, nemen wij je in 2 uur door de tijd. Moet je snel weer door? Dan kunnen we ook een 1 uur variant aanbieden!

Groepsgrootte: tot 100

Deze quiz is te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! De quiz is ideaal voor een grote groep of je intieme kring van vroeger. Tijd voor een reünie!

Vraag een offerte aan

Wil jij een leuke en gezellige quiz spelen? Dan is de Zeroes wat je zoekt. Of je nu een online quiz wil organiseren of op een leuke locatie met en tegen elkaar wil quizzen, wij helpen je graag. Bestel de quiz vandaag en wij hosten een avond waar nog lang over nagepraat wordt. Nostalgie gegarandeerd!

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jou.

Ook leuk om te spelen

Netflix Quiz

netflix quiz spelen

Quiz Mixen

VriendenQuiz

quiz vrienden spelen

Van Roos Zeroes Heroes: De 00’s Quiz – Terug naar de Onvergetelijke Jaren!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een borrel of vriendenweekend? De 00’s quiz van Roos is wat je zoekt.

Wat is de 00’s Quiz?

Van Roos Zeroes Heroes presenteert de ultieme 00’s quiz, ontworpen om je mee terug te nemen naar die tijd van muzikale hoogtepunten, iconische films en historische gebeurtenissen. Het is één van Roos persoonlijke favorieten, want eerlijk is eerlijk; het was een heerlijke tijd om in te leven.

Voor wie is de 00’s Quiz geschikt?

De zeroes quiz spelen doe je met iedereen die het nog heeft over die goede ouwe tijd. Het is een kans voor vriendengroepen, collega’s, families en alle fans van de 00’s om samen herinneringen op te halen aan een decennium dat ons zowel deed lachen als huilen. Speel de quiz en praat nog uren na.

Wat zit er in de Zeroes Quiz?

Nostalgie, humor en pareltjes. De 00’s quiz bestaat uit 6 rondes en bonusrondes! We nemen je in gepaste stijl terug in de tijd.

  1. Muzikale Flashbacks: Herbeleef de hits die de 00’s definieerden met onze muziekronde, maar dan net even anders. Herken jij de deuntjes die je direct terugvoeren naar je favoriete dansvloer.
  2. Popcultuur Pareltjes: Test je kennis van films, tv-shows, beroemdheden en mode die deze periode markeerden. Hoe goed ken je de popcultuur van de 00’s?
  3. Historische Momenten: Reflecteer op de belangrijke gebeurtenissen van het decennium, van de millenniumbug tot de opkomst van sociale media.
  4. Nostalgische Herinneringen: Geniet van een reis door de tijd terwijl we herinneringen ophalen aan de gadgets, mode en trends die de 00’s zo uniek maakten.

De 00’s Quiz is meer dan een spel; het is een kans om samen te komen, je kennis te testen en herinneringen op te halen aan een tijd die voor velen van ons een speciale betekenis heeft. Dus trek je baggy jeans en je kleurrijke zonnebril uit de kast, en doe mee met de leukste reis naar het verleden!