Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Pubquizmix

Pubquizmix

quiz mix online

De leukste quiz voor elk gezelschap!

Pubquiz mix

Een leuke avond met vrienden of familie? De pubquizmixen van Roos bevatten vragen voor elke generatie en doelgroep. Van sport tot aan muziek en van grappige weetjes tot aan verrassende fotorondes. Maak een surprise party van je quizavond.

Kies uit één van maar liefst 9 quizmixen!

Niveau: Elk gewenst niveau

Het mooie aan de quizmixen is dat elk gewenst niveau gespeeld kan worden. Wil je luchtigheid of krakende hersens?

Duur 1 tot 2,5 uur

Een Quick Quiz of een avondvullend programma? Geef aan hoe lang jij wil quizzen en we hebben een passende quiz.

Groepsgrootte: tot 100

Deze quizzen zijn te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! Ben je met een kleiner gezelschap? Ook zo heb je heerlijke sfeer.

Vraag een offerte aan

Wil jij de pubquizmix spelen? Wij hebben er nu al zin in. Neem contact met ons op dan plannen we voor jou de perfecte quiz. Op locatie of online, alles is mogelijk!

Ook leuk om te spelen

EindejaarsQuiz

olliebollenquiz spelen

VriendenQuiz

quiz vrienden spelen

00’s Quiz

quiz zeroes spelen

Speel nu een pubquiz mix

De Pubquiz Mix – dé ultieme ervaring voor iedereen die van een gezellige avond vol vermaak, uitdaging en variatie houdt. Onze Pubquiz Mix is geen gewone quiz; het is een interactief feest door verschillende rondes vol creativiteit en diverse vraagstukken. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees verder!

Wat is de Pubquiz Mix?

Onze Pubquiz Mix is een spannende en gevarieerde quizervaring die zes intrigerende rondes omvat. Elk van deze rondes is zorgvuldig ontworpen om een breed scala aan kennis en interesses aan te spreken. Van geschiedenis tot popcultuur en van raadsels tot muziek, onze Pubquiz Mix biedt voor elk wat wils. Wij hebben 9 verschillende mixen voor je klaar liggen, dus je raakt niet snel uitgespeeld! Welke past het beste bij jouw event? Neem contact met ons op!

Wat kun je verwachten van een pubquiz Van Roos?

  1. Fotoronde: Test je kennis met onze fotoronde, 10 vragen met een thema en een bonusantwoord! Scherp je observatievermogen aan en laat je verrassen door de variatie aan onderwerpen.
  2. Audioronde: Laat je oren het werk doen tijdens onze audioronde! Deze ronde staat bij ons ook wel bekend als Hessels Mic Moment. Luister naar geluidsfragmenten, imitaties en geluiden en raad de bijbehorende vragen. Herken jij het antwoord?
  3. Muziekronde: Houd je van muziek? Dan zul je dol zijn op onze muziekronde! Raad de nummers, artiesten terwijl je geniet van een mix van deuntjes. Verwacht een twist! Misschien hoor je wel een valse coverversie of een hit in een andere taal!
  4. Kennisrondes: Algemene kennis en rare feitjes mogen niet ontbreken in een pubquiz. Deze ronde varieert per editie en kan alles bevatten, van wetenschap tot film of zelfs obscure feiten.
  5. Surpriseronde: In bijna elke pubquizmix zit een ronde die we liever nog even geheim houden. Maar geloof ons, het wordt een ronde waar je na afloop over na gaat praten. Dit moet je meemaken!
  6. Bonusronde: Na elke ronde is er een kans om bonuspunten te verdienen! Speel mee in onze bonusronde en maak je klaar om je kennis nog verder te testen.
  7. Rad van Roos: En last but not least, de onvergetelijke Rad van Roos! De winnaar van de bonusronde krijgt de eer om aan het rad te draaien voor extra bonus- of misschien wel minpunten. Krijg je de joker van Roos of zit je een team dwars?

Voor Wie Is Het Geschikt?

Onze Pubquiz Mix is geschikt voor iedereen die houdt van een gezellige en uitdagende avond. Of je nu een doorgewinterde quizmaster bent of gewoon een avondje uit wilt met vrienden, collega’s of familie, onze mix van rondes en vragen zal zeker voor vermaak zorgen.

Kortom, onze Pubquiz Mix is de perfecte manier om kennis, plezier en competitie samen te brengen. Doe mee, geniet van de diversiteit aan rondes en maak je klaar om jezelf te verrassen met wat je allemaal weet!