Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Vrienden quiz spelen

Vrienden quiz spelen

quiz vrienden spelen

De quiz van Roos door Bro’s

Vriendenquiz

Wil jij een quiz spelen met vrienden? Dan is de vriendenquiz van Roos de perfecte keuze! Deze gezellige quiz is samengesteld door de vrienden van Roos (& Hessel). Hun quizvragen met een vertrouwd Van Roos-sausje Onze vrienden hebben anderen interesses en dus originele kun je originele feitjes verwachten. Een ideale mix dus! Verzamel jij je vrienden, dan doen wij de rest.

Niveau: Gezellig

Een quiz spelen met vrienden moet vooral heel erg gezellig zijn. De vragen lopen uitéén, maar bereid je vooral voor op een leuke avond!

Duur: 2-2,5 uur

Een avond met vrienden hoeft nooit te stoppen. Deze quiz helpt je in ieder geval 2 uur op weg, maar daarna kunnen jullie nog uren napraten.

Groepsgrootte: tot 100

Deze quiz is te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! Maar heb jij echt 100 vrienden? Hoe dan ook, Perfect met een grote groep of je intieme kring!

Vraag een offerte aan

Wil jij een quiz spelen met vrienden? Wij hebben wat je zoekt. Of je nu een online quiz wil organiseren of op een leuke locatie met en tegen elkaar wil quizzen, wij helpen je graag. Bestel de vriendenquiz vandaag en wij hosten een avond waar nog lang over nagepraat wordt.

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jou!

Ook leuk om te spelen

Quiz Mixen

Oudjaars Quiz

olliebollenquiz spelen

Netflix Quiz

netflix quiz spelen

De Vriendenquiz: alles voor een perfecte avond met vrienden

Op zoek naar een leuke activiteit om te doen met je vrienden? Zoek niet verder! De Vriendenquiz van Quiz van Roos door Bro’s is precies wat je nodig hebt. Deze quiz is ontworpen om vrienden dichter bij elkaar te brengen, terwijl je geniet van een avond vol trivia, lachen en ‘ohja-momentjes’.

Wat is de Vriendenquiz?

De Vriendenquiz is een speciale creatie, doordrenkt met de quizvragen van onze eigen familie en vrienden, en verfijnd met het kenmerkende Van Roos sausje. Het is de perfecte combinatie van plezier en uitdaging, met een afwisseling tussen algemene kennis, grappige twists en opmerkelijke feitjes die iedereen versteld doen staan.

Wat kun je verwachten van de Vriendenquiz?

De Vriendenquiz Van Roos bestaat uit 6 rondes. Elke ronde bestaat uit tien unieke vragen. Na elke ronde krijg je uiteraard de antwoorden, maar niet voordat we één van de 6 bonusrondes hebben gespeeld. Daarnaast is deze quiz gevuld met:

 1. Algemene Kennis: Test je kennis over een breed scala aan onderwerpen, van geschiedenis tot popcultuur en meer. Een uitdaging voor elke vriendengroep!
 2. Van Roos Sausje: Onze quiz is doordrenkt met de unieke stijl van Van Roos, waardoor zelfs de meest gewone vragen een speciaal tintje krijgen.
 3. Muziekronde: Geniet van de bijpassende muziekronde, waar je deuntjes moet raden en je muzikale kennis kunt laten zien. Titel en artiest graag!
 4. Fotoronde: Best Friends Forever. In deze fotoronde testen we jouw kennis over het iconische duo. Wat is Duo zonder Penotti en Peppi zonder Kokki?
 5. Opmerkelijke Feitjes: Verbaas je vrienden met opmerkelijke feitjes die je kunt delen op je volgende samenkomst.
 6. Pim Pam Pret-bonusronde: speel tussen elk ronde een unieke bonusronde om extra punten te verdienen of per ongeluk te verliezen. We gaan draaien aan het Pim Pam Pret Rad!

Met wie kan ik de vriendenquiz spelen?

De Vriendenquiz is ideaal om te spelen met een groep vrienden, collega’s, familieleden, of eigenlijk met elke groep mensen die plezier wil hebben en van een goede uitdaging houdt. Zomaar een paar ideeën van onze kant:

 1. Vriendengroep: Dit is waar de Vriendenquiz zijn naam aan ontleent. Nodig je beste vrienden uit voor een avond vol plezier en competitie.
 2. Familiebijeenkomst: Maak van je familiebijeenkomsten een nog groter festijn door een Vriendenquiz toe te voegen. Het is een geweldige manier om generaties samen te brengen.
 3. Collega’s: Organiseer een teambuilding-evenement met je collega’s en ontdek wie de slimste is in de groep. Het zal de teamgeest zeker versterken.
 4. Verenigingen of clubs: Of je nu deel uitmaakt van een sportclub, hobbygroep, of een andere vereniging, de Vriendenquiz is een leuke manier om samen te komen buiten je gebruikelijke activiteiten.
 5. Feesten en evenementen: Voeg wat pit toe aan je feestjes, zoals verjaardagen of jubilea, door een Vriendenquiz in te plannen. Het zal de avond onvergetelijk maken. Je kunt ook kiezen voor een quiz op maat!

Kortom, de Vriendenquiz is geschikt voor elke gelegenheid waarin je mensen samen wilt brengen, wat plezier wilt hebben en tegelijkertijd je kennis wilt testen. Het draait allemaal om het creëren van geweldige herinneringen samen.

Vriendenquiz boeken

De Vriendenquiz is meer dan alleen een spel. Het is een gelegenheid om samen te komen, te lachen en nieuwe herinneringen te creëren. Dus verzamel je vrienden, leun achterover en laat ons de rest doen. Een onvergetelijke avond wacht op jullie! Boek nu je quiz op onze website.