Ga naar de inhoud

Dit is de Quiz van Roos

Waarom wij quizzen

We quizzen omdat het een interactieve en de beste manier is om lol en kennis met elkaar te combineren. Quizzen zorgen voor een gezellige sfeer en brengen vaak mensen samen, of het nu in een familiebijeenkomst, een vriendenavond of een bedrijfsevenement is. Het stellen en beantwoorden van vragen daagt ons uit om na te denken, ons geheugen op te frissen en nieuwe feiten te leren.

Quizzen bieden plezier, uitdaging en een gevoel van voldoening wanneer we de juiste antwoorden weten. Wij zorgen dat jij ook met een succeservaring naar huis gaat!

Wij willen verrassen

Bij de Quiz van Roos willen wij altijd onze deelnemers verrassen. We geloven dat een goede quiz niet alleen gaat om het stellen van standaardvragen, maar ook om het bieden van een unieke en onverwachte ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat onze vragen niet voorspelbaar zijn en dat ze een breed scala aan onderwerpen bestrijken. We dagen deelnemers uit met creatieve vraagformats, raadsels en (audio-)visuele puzzels om jouw denkvermogen te testen. Ons doel is om een bruisende en levendige sfeer te creëren waarin deelnemers worden uitgedaagd, geamuseerd en vooral verrast!

Geef bijvoorbeeld een slinger aan het rad van Roos of maak kennis met celebrity’s zoals je ze nog nooit eerder zag!

Elk gezelschap

Geschikt voor verschillende gezelschappen. Van een familieavond tot aan een bedrijfsuitje.

Genoeg variatie

Voor ieder wat wils. De quizzen zijn er in allerlei verschillende kleuren. Variëren in moeilijkheid, thema en tijdsduur.

Waar je wil

Wij hosten onze quizzen bij voorkeur gezellig bij jou op locatie! Wil je toch liever een andere locatie of wil je online een quiz spelen? Doen we!

Rosan Broekhuizen

Eigenaar / Quizmiss

Hessel van der Wal

Eigenaar / Quizmaster