Ga naar de inhoud
Home » Het quizassortiment » Internationale pubquiz spelen

Internationale pubquiz spelen

Internationale pubquiz kopen

Pubquiz goes international

Roos op reis

Wil jij een internationale pubquiz spelen? Ga met Roos op Reis. Speel een quiz die je het ultieme vakantiegevoel geeft, gewoon hier in ons koude kikkerlandje. Ben jij klaar om je kennis over de favoriete vakantielanden te testen en weg te dromen bij vakantievibes?

moeilijke pubquiz spelen

Niveau: Moeilijk

Deze quiz is een serieuze test is voor de doorgewinterde quizliefhebbers. De vragen stellen je kennis over de wereld op de proef, terwijl je geniet van het virtuele avontuur.

2 uur durende quiz

Duur: 2 uur

De wereld rondzeilen doe je in meer dan 42 dagen, maar wij nemen je in 2 uur langs de hoogtepunten der aarde. Het is ook mogelijk om een verkorte versie te spelen.

pubquiz teams

Groepsgrootte: tot 100

Deze quiz is te spelen in groepen tot wel honderd quizzerds! De quiz is ideaal voor een grote groep avontureers of ‘internationals’. Teams van 4-5 personen.

Vraag een offerte aan

Een internationale pubquiz spelen? Bestel de quiz vandaag en wij hosten een avond waarop je verrast wordt. Ga mee met Roos op Reis, we komen graag bij je langs, maar kunnen je ook virtueel een quizavontuur bezorgen.

Geef je wensen door, dan maken wij een passende offerte voor jou.

Ook leuk om te spelen

VriendenQuiz

quiz vrienden spelen

Quizmixen

pubquiz spelen

Quiz Des Levens

quiz over het leven

Roos op Reis: de Pubquiz International – Virtueel op Avontuur over de Hele Wereld!

Wat zou het heerlijk zijn om het vliegtuig te pakken en naar onbepaalde bestemmingen te reizen, de wereld te verkennen en nieuwe avonturen te beleven. Helaas gaat dat niet altijd, maar gelukkig is er nu een manier om het reisgevoel weer tot leven te brengen: de ‘Pubquiz International’! Een

Voor wie is Roos op Reis?

De Pubquiz International is voor avonturiers, reisliefhebbers en iedereen die graag nieuwe culturen en bestemmingen wil ontdekken. Of je nu een doorgewinterde globetrotter bent of gewoon een avondje wil genieten met vrienden, collega’s of familie, Roos op Reis staat klaar om je mee te nemen op een wereldwijde reis. Het is ook mogelijk om quizzen in het Engels te bestellen. Een aantal pubquizmixen zijn beschikbaar in het Engels.

Wat kun je verwachten van de internationale pubquiz?

  1. Reizen zonder Paspoort: Deze quiz neemt je mee naar verschillende bestemmingen over de hele wereld en bezorgt je het gevoel alsof je echt op reis bent. Verbreed je horizon zonder je huis te verlaten.
  2. Culturele Diepgang: Elke vragenronde is gericht op een specifiek land, waarbij je kennis wordt getest over de cultuur, geschiedenis, bezienswaardigheden en gebruiken van dat land.
  3. Variatie in Vragen: De quiz bestaat uit 1 fotoronde en 6 vragenrondes, elk met 6 vragen, en een muziekronde. Hierdoor krijg je een uitgebreid beeld van de diversiteit van onze wereld.
  4. Reisgevoel: Terwijl je de vragen beantwoordt, kun je even wegdromen naar verre oorden en je laten inspireren voor toekomstige reizen.

Voorbereidingen internationale pubquiz

Roos op Reis is meer dan een pubquiz; het is een kans om de wereld te ontdekken, te leren over andere culturen en samen te genieten van het avontuur van het reizen, zelfs als je op dat moment thuis bent. Dus, bereid je voor op een virtuele wereldreis en test je kennis van onze prachtige planeet! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de chat.