Ga naar de inhoud

Pubquiz organiseren op locatie

Een onvergetelijke pubquiz

Ben je op zoek naar een unieke en meeslepende manier om jouw bedrijfsevenement, familiefeest of gezellige borrel naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Quiz van Roos biedt jou de perfecte oplossing met een verrassende en gezellig pubquiz op locatie, uiteraard met creatieve en leuke audiovisuele extra’s.

De voordelen van een Pubquiz van Roos

Bij Quiz van Roos geloven we heilig in de combi van leren en plezier. Onze interactieve pubquizzen zijn nauwgezet samengesteld voor een onuit(k)wisbare ervaring voor deelnemers van alle leeftijden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement waar teambuilding voorop staat, een familiereünie vol lachsalvo’s, of een relaxte borrel met vrienden, onze pubquiz brengt mensen op dynamische wijze samen en zorgt voor een gezonde dosis competitie en vreugde.

Een passende quiz

Of het nu draait om algemene kennis, popcultuur, geschiedenis of een ander doordacht thema, onze pubquiz wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke verlangens. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde quiz te bestellen!

Gezellige Quizmasters

Wij zijn doorgewinterde quizmasters en staan paraat om de pubquiz feilloos te leiden en de sfeer op het toppunt te houden. Wij verzorgen de vragen in, beheren de tijd en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Visuele en Auditieve Beleving

Onze audiovisuele elementen voegen een extra dimensie toe aan de pubquizervaring. Onverwachte visuele en geluidsrondes zorgen voor een enerverende en boeiende uitdaging. Onze eigen creativitieve insteek zorgt voor de nodige hilariteit.

Zo organiseer je een pubquiz Van Roos

Overleg: Neem contact op pubquiz evenement en specifieke voorkeuren. Samen definiëren we het thema, de datum, tijd en locatie.

Maatwerk: Op zoek naar een thema? Bekijk ons assortiment. Wij stellen ook graag een pubquiz samen die naadloos aansluit op de beoogde doelgroep en context. Plezier gegarandeerd.

Quizdag: Op de grote dag zelf zorgen wij voor alles: van opbouw tot uitvoering van de pubquiz. Jij hoeft alleen maar te genieten! Heb jij zelf al een beamer of een beeldscherm? Ideaal.

Spelplezier: Duik in een interactieve en plezierige pubquizervaring. Creëer waardevolle herinneringen terwijl teams wedijveren om de felbegeerde titel van pubquizkampioen.

’t Roosje

In een korte tijd een hoop lol en variatie in een Van Roos-stijl.

Ongeveer 1 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit 5 (thema)quizzes

Beeld- en muziekronde

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€150,-

+ 5 euro p.p.

De Klap Roos

De favoriet van Roos! Een hilarisch avondvullend programma.

Ongeveer 2 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit het volledige assortiment

Foto-, audio- én muziekronde

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€270,-

+ 7 euro p.p.

Rooskleurig

Richt je eigen quiz in met Van Roos! Met persoonlijke wensen of eigen thema’s.

Perfect voor jubileums/feestjes

Betrokken host

U wenst, wij maken

Persoonlijke rondes

Quiz op beeld

Alles geregeld van A tot Z

Minimaal 20 personen

€395,-

+ 7 euro p.p.