van

roos

ROOS

Hero
Vriendenquiz

Vriendenquiz

Op zoek naar een leuke activiteit met je vrienden? Dan is dit pareltje voor jou. De Quiz van Roos door Bro’s. Perfect om te spelen met vrienden! Deze quiz is gemaakt met de quizvragen van onze eigen familie in vrienden. Met een Van Roos sausje en een bijpassende muziek en fotoronde is het helemaal compleet. Een afwisseling tussen algemene kennis, 'ohja-momentjes' en opmerkelijke feitjes. Een ideale mix dus! Verzamel jij je vrienden, dan doen wij de rest.
2 uur

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op