van

roos

ROOS

Hero
SinterQuiz

SinterQuiz

Het feestdagenseizoen is begonnen en dat betekent veel gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie. Wat is leuker dan jouw Sinterklaas, jouw ‘heerlijk avondje’ in te vullen met een quiz. De SinterQuiz staat volledig in het teken van onze goedheiligman. Krijg ik dan de hele quiz vragen over marsepein en schoen zetten etc.? Zeker niet! Deze SinterQuiz heeft sinterklaasthema’s als rode draad, maar heeft een uitgebreid vragenpalet. Zowel jong als oud kunnen hier in uitblinken. Tot slot heeft deze quiz een nieuw element genaamd **‘Hessels Mic Moment’** en dat is absoluut het proberen waard!
2u

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op