van

roos

ROOS

Hero
Quiz Lessen des Levens

Quiz Lessen des Levens

Ben jij normaal gesproken niet zo’n quizheld? Kijk je wel alle films en series plat, maar onthoud je de namen van acteurs niet? Zou de hoofdstad van Noorwegen voor jou zowel Stockholm, Helsinki of Oslo kunnen zijn? Dan is deze quiz wat voor jou. De **Quiz Lessen des Levens** bevat quizvragen die over alledaagse onderwerpen gaan die voorkomen in een gemiddeld mensenleven. Denk aan huishoudelijke taken, instanties waar we mee te maken hebben, verkeersregels en voeding. En blijkt het achteraf toch niet jouw succesnummer geweest te zijn. Zie het dan als een quiz met vele levenslessen rijker.
2u

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op