van

roos

ROOS

Hero
Merry Quizmas and a Crappy Last Year

Merry Quizmas and a Crappy Last Year

Tijd om terug te blikken! 2021 is te bestempelen als veelbewogen. Is het een jaar om snel te vergeten? Wat ons betreft niet. Tijdens Merry Quizmas and a Crappy Last Year gaan we daarom nog één keer langs alle bijzonderheden van het jaar. Deze quiz is perfect om te spelen rond kerst, oudjaar of nieuwjaarsdag! Met een knipoog bespreken we bijzondere momenten en staan we stil bij de helden van het jaar. Heb jij opgelet tijdens het nieuws? Stonden de hits van 2021 bij jou op repeat? Dan maak je een kans om uit te blinken!
2u

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op