van

roos

ROOS

Hero
Klassieke klanken quiz

Klassieke klanken quiz

Een pubquiz over klassieke muziek? Hoewel je misschien niet direct een link legt met deze onderwerpen, staat bij ons ook de klassieke muziek quiz op het menu. Weet jij alles van bijvoorbeeld Bach, Haydn, Beethoven en alles omtrent bijzondere composities? Test je kennis! Op elk niveau is deze klassieker te spelen. Kies een quiz voor beginners, gevorderden of experts. Uiteraard komen muziekfragmenten voorbij, maar verwacht ook afbeeldingen, feiten en weetjes van componisten en composities.
2u

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op