van

roos

ROOS

Hero
De Grote Netflix & Chill Quiz

De Grote Netflix & Chill Quiz

Netflix uitgespeeld? Test je kennis met De Grote Netflix & Chill Quiz! Verzamel je vrienden, familie en collega's voor de leukste quiz op afstand over je favoriete series. Speel de uitdagende vragenrondes, test je kennis van de sets in de fotoronde, plaats quotes bij de juiste serie. Verder is deze quiz voorzien van een hilarische GIFjes ronde, een bijpassende muziekronde en een bonusronde waarin je naar extra punten hengelt. Ruil je Netflix & Chill avondje in voor een Netflix & Chill Quiz.
2 uur

About me

Ik ben waarschijnlijk net als jij gek op quizjes en spelletjes! Dat is er bij mij in de familie met de paplepel ingegoten. Met feestdagen en familiebijeenkomsten is het altijd raak!

Door de coronacrisis viel dit natuurlijk weg. Ik besloot om alle quizzen die ik ooit gemaakt had voor familiedagen en dergelijke te presenteren voor andere gegadigden (collega’s, vrienden, kennissen). Dit leverde zoveel plezier op met elkaar. Sindsdien ben ik bestempeld als veelgevraagde quizmiss. En dit vormde de start voor ‘Van Roos’. Mijn eigen website om deze quizvreugde te delen met iedereen! Quiz je mee?

Hoe werkt het?

1

Verzamel teams

Verzamel je gezelschap, maak teams en verzin per team een ludieke teamnaam

2

Start de quiz

Start de quiz, de teamcaptain vult per ronde de antwoorden in

3

Bepaal de winnaar

Na alle gespeelde rondes, punten optellen en de winnaar bepalen

Neem contact op